Бившият регионален министър от кабинета на Борисов Петя Аврамова напусна

...
Бившият регионален министър от кабинета на Борисов Петя Аврамова напусна
Коментари Харесай

Петя Аврамова напусна поста си в ГЕРБ

Бившият районен министър от кабинета на Борисов Петя Аврамова напусна поста си на регионален координатор на ГЕРБ във Враца. За това заяви самата тя във фейсбук.

Ето и целия ѝ пост:

" Предавам щафетата като областен координатор на ПП ГЕРБ – област Враца на колегата Красен Кръстев. Завещавам му добре работеща, сплотена и сполучлива организация. В годините, в които имах отговорността да бъда областен координатор, дружно с сътрудниците общински ръководители, кметове на общини, общински съветници, кметове на кметства, общински управления, членове и симпатизанти на ГЕРБ постигнахме положителни резултати – ГЕРБ се утвърди като първа политическа мощ в региона. Тази отговорност е обвързвана с доста политическа и организационна работа, осъществяване на целите на партията и хората за развиване на област Враца. Развитието на Северозапада стана основен приоритет при ръководството на ГЕРБ.

Благодаря на общинските управления, на кметовете и на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ за взаимната работа, за споделените хрумвания, за сполучливите акции, начинания и мероприятия, за осъществените победи!

Пожелавам на новия областен координатор да запази полезностите на ГЕРБ, да постигне по-добри резултати в изборните съревнования, да работи за развиването на региона! Да надгради постигнатото!

Продължавам дейната си работа като политик. Ще употребявам насъбрания опит и експертиза за решение на зародилите в последната една година рецесии в страната, за осъществяване на значимите за Северозапада планове, за по-добър живот в област Враца. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР