Бившият ръководител на Стратегическия съвет на президента Румен Радев и

...
Бившият ръководител на Стратегическия съвет на президента Румен Радев и
Коментари Харесай

Александър Маринов обясни „ала-бала с президента“

Бившият началник на Стратегическия съвет на президента Румен Радев и сегашен консултант на служебния министър председател Гълъб Донев изясни какво значи „ ала-бала с президента “ от на „ Продължаваме промяната “.

В студиото на Нова телевизия Маринов съобщи, че истината е елементарна, въпреки и да не е приятна: „ Те (Асен Василев и Кирил Петков) се бях впили в него като пиявици по време на предизборната акция “, „ изсмукали са престижа на президента. “ „ Ала-бала е доверието, което те получиха на тази база. “

Останалата част от записа и по-скоро тяхната интерпретация Александър Маринов дефинира като невиждана офанзива, като до този миг няма никакви обстоятелства, че Румен Радев има намерение да влезе „ през задния вход в политиката “. Той по този начин или другояче на всички места се среща с кметовете, без значение от коя политическа мощ са те. Това беше обяснението за слуховете около бъдещата кариера на кмета на Бургас Димитър Николов, един от най-успешните кметове на ГЕРБ, спряган даже като номинация за претендент за президент.

На въпрос за подписана договорка за съгласие сред Радев и Гешев Александър Маринов отговори първо със смях. Дори и да имало някакво съвпадане, това не е синхрон, а съвпадане по логиката на развиване на политическите процеси. „ Президентът няма потребност от поддръжката на основния прокурор “, съобщи Маринов. Той няма обаче визия за какво и до този миг измененията в Наказателно-процесуален кодекс, с които се вкарва механизъм за надзор и следствие на основния прокурор, не са подписани от президента и не са оповестени в Държавен вестник. Всъщност Маринов съобщи, че не знае дали е или не е публикуван декрет за тях, а и можело да има изключителни броеве на „ Държавен вестник “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР