Бившият ръководител на ГДОП Любомир Янев се е срещал с

...
Бившият ръководител на ГДОП Любомир Янев се е срещал с
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Бившият директор на ГДБОП се е срещал с Нотариуса

Бившият началник на ГДОП Любомир Янев се е срещал с Мартин Божанов - Нотариуса през 2013 година . Това оповестява служебният вътрешен министър Калин Стоянов в писмен отговор на въпрос от Ивайло Мирчев , народен представител от ПП-ДБ. Въпросът и отговорът са оповестени на уеб страницата на Народното събрание.

Мирчев пита Стоянов за какво не е осъществена инспекция на някогашния началник на ГДБОП тъй като имало данни, че Янев и Нотариуса са имали близки другарски отношение. Нещо повече, тъкмо когато Любомир Янев е бил началник на дирекция " Борба с проведената престъпност " е извършен конкурс, с който е

Стоянов споделя, че срещата сред Янев и Нотариуса е имала " длъжностен темперамент " и досега " не е налице съображение за започване на съответна вътрешна инспекция ".

Вътрешният министър разяснява, че той към този момент е назначил вътрешна сложна инспекция. Една от задачите е да се откри

Припомняме, че Антикорупционният фонд разгласява снимки на служители на реда, които са се снимали пред на Мартин Нотариуса. По униформите на служителите на реда се схваща, че е, а другият - от СОБТ. 
 АКФ пита министър Стоянов кой е униформеният на фотографията
АКФ пита министър Стоянов кой е униформеният на фотографията

Снимка пред клуб SS, станал прочут около Мартин Божанов - Нотариуса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР