Бившият прочут американски футболист О Джей Симпсън е починал на

...
Бившият прочут американски футболист О Джей Симпсън е починал на
Коментари Харесай

Почина скандалният футболист О Джей Симпсън, обвинен в убийството на съпругата си

Бившият фамозен американски футболист О Джей Симпсън е умрял на 76-годишна възраст, оповестиха негови близки в обществените мрежи.
Прочетете още
" На 10 април нашият татко, Орентал Джеймс Симпсън, отстъпи в борбата си с рака. Той издъхна, заобиколен от своите деца и внуци ", съобщи фамилията му в изказване, оповестено в X.

О Джей е една от най-големите звезди в американския футбол. След края на кариерата си той се пусна в няколко кино лентата и стана артист, като най-успешното му присъединяване бе в пародиите " Голо оръжие ".

През 1994 година той бе упрекнат в убийството на Никол Браун Симпсън и Рон Голдмън. Бе разгласен за почтен заради липса на доказателства. След това в гражданско дело бе наказан да заплати 33,5 милиона $ на околните на починалите, в това число и личните си деца. Делото имаше необятен медиен интерес и стана известно като „ Делото на века “.

През 2007 година той и негови другари нахлуха в хотелска стая, с цел да приберат съгласно тях негови движимости. Той бе наказан на 33 години за въоръжен обир. Излежа 9 и получи опрощение за положително държание преди 2 месеца.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР