Бившият президент Вин Минт бе осъден на същия срок. За

...
Бившият президент Вин Минт бе осъден на същия срок. За
Коментари Харесай

Военната хунта осъди на 4 години затвор бившата лидерка на Мианмар

Бившият президент Вин Минт бе наказан на същия период. За момента двамата наказани няма да влизат в пандиза. 

Носителката на Нобелова премия за мир, която бе свалена от власт през февруари, „ бе наказана на две години затвор по силата на член 505 (b) и на две години затвор по силата на закона за битка с естествените бедствия “, съобщи пред Франс прес представителят.

„ Те ще бъдат изправени пред правораздаването във връзка и с други обвинявания, като за момента ще продължат да обитават там, където са “, в столицата Найпидо, добавя представителят на хунтата в страната, без да даде спомагателни елементи. Аун Сан Су Чжи е арестувана, откогато генералите от армията на Мианма свалиха държавното управление ѝ на 1 февруари и с това сложиха завършек на демократичното развиване на страната.

Хунтата, която е на власт в Мианма, цели да задуши свободите, като вкара в пандиза някогашната държавна ръководителка Аун Сан Су Чжи, съобщи през днешния ден правозащитната организация „ Амнести интернешънъл “.

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР