Бившият президент Тръмп взриви американските лидери, тъй като през последните

...
Бившият президент Тръмп взриви американските лидери, тъй като през последните
Коментари Харесай

Тръмп взриви американски лидери, тъй като няма американски граждани сред наскоро освободените заложници от Хамас

Бившият президент Тръмп взриви американските водачи, защото през последните няколко дни не е имало жители на Съединени американски щати, освободени от Хамас.

Терористите на Хамас освободиха 17 заложници късно в събота и 24 в петък, само че нито един от тях не беше някой от 10-те арестувани американски жители, в това число 4-годишната Авигейл Идан. Освобождаването на заложниците идва откакто Израел и Хамас се споразумяха за четиридневно преустановяване на огъня.

Петдесет заложници, държани от Хамас, се чака да бъдат освободени в границите на четиридневния прозорец, съгласно израелския министър председател Бенямин Кабинетът на Нетаняху. В подмяна 150 палестинци, затворени от Израел, ще бъдат освободени.

„ Някой забелязал ли е, че Хамас е върнал хора от други страни, само че до момента не е върнал нито един американски пленник? Има единствено една причина за това, НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ НАШАТА СТРАНА ИЛИ НАШЕТО РЪКОВОДСТВО. Това е доста печален и тъмен интервал на Америка! " Тръмп написа в с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР