Бившият президент Тръмп се отказа от последния прякор в президентската

...
Бившият президент Тръмп се отказа от последния прякор в президентската
Коментари Харесай

Тръмп нарече Ники Хейли „Ники новите данъци“ при затягане на анкетите

Бившият президент Тръмп се отхвърли от последния прякор в президентската конкуренция през 2024 година, като назова противника си Ники Хейли „ Ники новите налози “.

Хейли, която Тръмп нае в Белия си дом да служи като дипломат на Съединените щати в Организация на обединените нации, печели от Тръмп в някои изследвания.

Проучване по-рано този месец сподели, че тя е на четири пункта от някогашния президент на Ню Хемпшир – рисково развиване за Тръмп, който другояче господства в анкетите във всеки щат до момента.

„ ЦЕЛУВКАТА НА СМЪРТТА: Нови налози на Ники “, гръмка имейлът от предизборния комитет на Тръмп в петък – което продължи да ядоса някогашния губернатор на Южна Каролина.

„ Истината най-сетне става ясно за неприятното досие на Ники Хейли, показващо нейното цялостно пренебрежение към работническата класа и подготвеност да се продаде на лобистки паразити “, се споделя в имейла.

„ Тя настоя за ОГРОМИТЕЛНО 60% нарастване на държавния налог газ в Южна Каролина, откакто даде обещание на гласоподавателите, че в никакъв случай няма да го направи....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР