Бившият президент Тръмп обеща да създаде Ден на християнската видимост“

...
Бившият президент Тръмп обеща да създаде Ден на християнската видимост“
Коментари Харесай

Тръмп обещава да създаде „Ден на християнската видимост“ след декларацията на Байдън за „Ден на транссексуалната видимост“

Бившият президент Тръмп даде обещание да сътвори „ Ден на християнската видимост “ след декларацията на президента Байдън за „ транссексуални “ Ден на видимост ", който инцидентно кацна на Великден тази година.

" И какво, по дяволите, си мислеше Байдън, когато разгласи Великден за ден за видимост на транссексуалните? " Тръмп попита поддръжниците си по време на избирателен протест в Грийн Бей, Уисконсин във вторник. „ Такова цялостно пренебрежение към християните. “

Възможният републиканец, номиниран за президент, даде обещание, че 5 ноември ще бъде „ Ден на християнската визия “, в случай че бъде определен.

„ И на 5 ноември, ще се назовава по различен метод. Знаете ли, ще се назовава Ден на християнската видимост ", сподели Тръмп под бурни овации.

Участниците чакат на опашка преди предизборно събитие с някогашния президент Тръмп в Грийн Бей, Wisc., във вторник. (Даниел Стейнл/Блумбърг посредством Getty Images)

Коментарите на Тръмп пристигнаха, откакто президентът Байдън отпраз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР