Бившият президент Тръмп критикува идеята, че най-популярната певица в света,

...
Бившият президент Тръмп критикува идеята, че най-популярната певица в света,
Коментари Харесай

Тръмп: Тейлър Суифт не би подкрепила мошеник като Джо Байдън

Бившият президент Тръмп подлага на критика концепцията, че най-популярната певица в света, Тейлър Суифт, ще поддържа президента Байдън, на фона на завихрящите се спекулации, че предизборният екип на настоящия президент се пробва да завоюва нейната поддръжка.

„ Подписах и отговарях за Акта за рационализация на музиката за Тейлър Суифт и всички други музикални реализатори. Джо Байдън не е направил нищо за Тейлър и в никакъв случай няма да го направи “, написа Тръмп в Truth Social.

„ Тя не може да поддържа шарлатанин, Джо Байдън, най-лошият и подкупен президент в историята на нашата страна, и да бъде нелоялна към индивида, който й направи толкоз доста пари. Освен това одобрявам приятеля ѝ, Травис, макар че той може да е либерал и евентуално не може да ме понася ”.

Тръмп има поради законопроект, който подписа през 2018 година и който се занимава с проблеми с авторските права, които бяха ориентир за музикалната промишленост, оповестява The Hill. Въпроси към евентуалното присъединяване на Суифт в политиката породиха предишния месец, откакто The New York Times заяви, че сътрудниците на Байдън се борят за поддръжката на певицата преди общите избори през ноември. 

Коментарът на Тръмп за Суифт пристигна единствено часове преди Kelce и Chiefs да се изправят против San Francisco 49ers в Super Bowl в неделя в Лас Вегас.

Прохождащата връзка на Суифт и Келси провокира вълна от теории на конспирацията в консервативните медии. Теориите се въртят към концепцията, че Американската футболна лига сякаш манипулира игри, с цел да подсигурява, че поп певицата и екипът на нейния другар ще завоюват Супербоул и в последна сметка ще поддържат кандидатурата на Байдън за преизбиране.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР