Бившият президент Тръмп казва, че има близо 500 милиона долара

...
Бившият президент Тръмп казва, че има близо 500 милиона долара
Коментари Харесай

Тръмп критикува „съдия за политически хакери“ по дело за гражданска измама в Ню Йорк, казва, че има сума от близо 500 милиона долара в брой

Бившият президент Тръмп споделя, че има близо 500 милиона $ в брой, предполагайки, че има парите, с цел да внесе облигации делото за гражданска машинация в Ню Йорк в понеделник, както се изисква от арбитър.

Тръмп и неговият юридически екип апелираха и желаеха прекъсване на присъдата му за 454 милиона $ за гражданска машинация. От него се изисква да внесе тази гаранция до понеделник.

„ Благодарение на твърдоглав труд, гений и шанс сега имам съвсем петстотин милиона $ в брой, забележителна сума от които имах намерение да употребявам в акцията си за президент “, разгласява Тръмп в своя Truth Social петък заран.

„ Често отменяният арбитър по политически хакери по нагласеното и корумпирано дело A.G., където не съм направил нищо неправилно, знаеше това, искаше да ми го отнеме и ето къде и за какво той излезе с шокиращото число, което, съчетано с неговото бясно търсене на лихви, е почти 454 000 000 $ “, сподели Тръмп, имайки поради нюйоркския арбитър Артър Енгорон, който предс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР