Бившият президент Тръмп каза, че всеки, който допринася за кампанията

...
Бившият президент Тръмп каза, че всеки, който допринася за кампанията
Коментари Харесай

Ники Хейли отвърна на атаките на Тръмп в социалните медии с връзка за дарение за нейната кампания

Бившият президент Тръмп сподели, че всеки, който способства за акцията на съперника му, ще бъде неразрешен от „ Направете Америка още веднъж велика " MAGA общественост - само че някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли бързо употребява коментара в интерес на акцията си.

В обява на TruthSocial в сряда Тръмп удари Хейли с обиди, вариращи от „ Птичи мозък “ до думите „ тя беше междинна в най-хубавия случай “, когато служи в неговата администрация.

„ Ники „ Бърдбрайн “ Хейли е доста неприятна за Републиканската партия и в действителност за страната ни. Нейните погрешни изказвания, унизителни мнения и унизителна общност Загубата е унизителна за същинските американски патриоти “, написа Тръмп в дълъг пост.

След това някогашният президент продължи да написа, че всеки, който способства за акцията на Хейли, „ ще бъде вечно изключен от лагера на MAGA “.

Кандидатът за президент на Републиканската партия, някогашният дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли, приказва на събитие за кампани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР