Бившият президент Тръмп беше ограден от няколко републикански съюзници по

...
Бившият президент Тръмп беше ограден от няколко републикански съюзници по
Коментари Харесай

Републиканският кандидат за Сената на САЩ от Охайо Бърни Морено има специално послание към членовете на Републиканската партия, които `не харесват` Тръмп

Бившият президент Тръмп беше ограден от няколко републикански съдружници по време на избирателен протест в Охайо в събота, където той прикани гласоподавателите да поддържат републиканския претендент за Сената Бърни Морено.

В своите забележки Тръмп осъди президента Байдън – назова го „ огромна опасност за нашата народна власт “ и „ най-лошия президент в История на Съединени американски щати “ — и неговата гранична политика. 45-ият президент също по този начин прикани гласоподавателите да поддържат Морено, предприемач от Охайо, който се кандидатира, с цел да помогне на републиканците да завоюват решаващо място и евентуално да извърнат болшинството в Сената на Съединени американски щати.

Морено върна услугата по време на речта, призовавайки гласоподавателите да поддържа Тръмп и насочи особено обръщение към републиканците, които „ не харесват “ някогашния президент.

„ Писна ми от републиканци, които споделят „ Подкрепям политиката на президента Тръмп, само че не „ не одобрявам този човек “, сподели Морено, предизвиквайки известна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР