Бившият президент Росен Плевнелиев платил 5000 лева за раждането в

...
Бившият президент Росен Плевнелиев платил 5000 лева за раждането в
Коментари Харесай

Плевнелиев платил 5 бона да пререже пъпната връв на бебето си

Бившият президент Росен Плевнелиев платил 5000 лв. за раждането в Правителствена болница, дочу HotArena.

Макар че на 1 октомври стана баща за четвърти път, Росен Плевнелиев се вълнувал от появяването на бебето, все едно за първи път имал дете – написа в. „ Уикенд “. Бившата синоптичка Деси Банова сама избрала лекарския екип, който да извърши раждането в АГ отделението на болница „ Лозенец “ – отбелязва изданието.

Самият баща участвал на раждането на сина си Йоан. Росен Плевнелиев освен че философски издържал на гледката, само че и насълзен, самичък прерязал пъпната шнур на отрочето си. Той заречен на жена си, че ще оказва помощ безрезервно във всичко, ще къпе бебето и ще сменя памперси.

Първа новината за раждането получила майката на Деси – Лили Шопска. След това Росен Плевнелиев телефонирал на някогашната си брачна половинка Юлияна, която е майка на двамата му по-големи синове Асен и Павел.

39-годишната Деси Банова очакваше появяването на сина им през втората половина на септември, само че бебето не бързало да излиза на белия свят. Бившият държавен глава, който е на „ ти “ с астрологията, самичък пресметнал най-благоприятната дата за появяването на бебето. 1 октомври е най-хубавото число в точните науки. Според изчисленията хората, родени на тази дата, са водачи с извънредно корав и съдбоносен темперамент. Те имат мощна и изобретателна природа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР