Бившият президент предупреди, че страната му е способна да изпрати

...
Бившият президент предупреди, че страната му е способна да изпрати
Коментари Харесай

Най-сетне стана ясна целта на Русия – „да спре Сатаната”

Бившият президент предизвести, че страната му е способна да изпрати всичките си врагове „ в огнения пъкъл “, само че не си слага сходна задача. Това виждане изложи Медведев в авто-интервю във връзка Деня на националното единение.

Главното в отговорите му е, че Русия не се нуждае от непознати територии, а нейните военни пазят „ своята свещена земя и своя народ, борейки се за своята хилядолетна история ”, и по-точно: „ Ние се борим против тези, които ни ненавиждат, които не разрешават нашия език, нашите полезности и даже нашата религия, които популяризират ненавист към историята на нашето родно място “.

Кои са те, Дмитрий Медведев не дава отговор, само че афишира „ свещената цел на Русия ”: да спре „ висшия владетел на пъкъла ” и да пребори съперниците си, които са " част от един обречен на смърт свят, тайфа луди нацистки наркомани " и техните поддръжници. Според политика, конфронтирайки се с тези свои врагове, в този момент Русия е придобила „ свещена мощ ” – едно „ събуждане ”, което другите нации, „ изнасилени...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР