Бившият президент Петър Стоянов и съпругата му с юбилей в

...
Бившият президент Петър Стоянов и съпругата му с юбилей в
Коментари Харесай

Eдна достолепна първа дама! Антонина Стоянова чака внуци на 70 


Бившият президент Петър Стоянов и брачната половинка му с празник в една и съща година

Антонина Стоянова, някогашната първа дама на България посрещна своя 70-годишен празник на 17 февруари. Съпругата на Петър Стоянова го изпреварва единствено с няколко месеца, тъй като през идния май и той ще навърши същата възраст.

За юбилея дамата на някогашния президент си пожелавала най-накрая да стане баба. На 70 тя още не е претърпяла насладата да гушне внучета, тъй като и двете им деца с Петър Стоянова са отдадени само на кариерата. Дъщеря им Теофана, която трансферира 30-те, от две десетилетия живее в Женева. Президентската наследничка приключи образованието си там и съумя да се уреди със сладостен пост в огромна интернационална компания, а позицията ѝ на специалист във финансовите покупко-продажби ѝ носела по 100 хиляди лв. годишно заплащане. Междувременно от предходната година насам хубавицата развива и бизнес в България, като дружно със съдружничка внася и продава на родния пазар скъпи козметични артикули. Преди това пък Теофана работеше в друга влиятелна организация – швейцарската банка „ Ротшилд “, където беше експерт по връзките и водеше договаряния с милиардери от целия свят.

За сметка на това нейният по-голям брат Стефан пък избра да остане да гради кариера и живот в Пловдив. Той ръководи собствен бизнес и заобикаля светлините на прожекторите. Стефан също приключи образованието си в чужбина и се изучи в фамозната Лондонска школа по стопанска система, преди да се прибере в родния си град и да влага познания и финанси в сполучливи търговски инициативи.
Все още и двете деца на Антонина и Петър Стоянови нямат наследници и не са се появявали обществено с половинки, въпреки родителите им от много време с неспокойствие да мечтаят за внучета. Още преди 10 години някогашната първа дама призна в изявление, че се вижда в ролята на баба. Макар по-млад, братът на Петър Стоянов – Емил, стана дядо още през 2014 година на внучка Ема, кръстена на него.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР