Бившият президент не е спрял да говори, гласът му дори

...
Бившият президент не е спрял да говори, гласът му дори
Коментари Харесай

Илон Мъск ще отмени забраната на Twitter за Доналд Тръмп

Бившият президент не е спрял да приказва, гласът му даже ще се чува по-силно измежду десните, счита бъдещият притежател на обществената мрежа

Илон Мъск сподели, че в случай че офертата му за закупуване на Twitter бъде сполучлива, той ще анулира възбраната за достъп на Доналд Тръмп до платформата, съобщи Би Би Си () представен от.

Най-богатият човек в света контракти с борда на Twitter предишния месец усвояване на стойност 44 милиарда $. Но означи, че договорката не е завършила и че в идеалния случай ще бъде приключена през идващите два до три месеца.

Решението на Twitter да "изключи " някогашния президент на Съединени американски щати е "морално неправилно и искрено неуместно ", сподели Мъск пред срещата на Financial Times за бъдещето на автомобилната индутрия.

През януари 2021 година, след щурмуването на Капитолия, Twitter разгласи, че акаунтът на някогашния президент на Съединени американски щати е "за непрекъснато спрян... заради риск от по-нататъшно подбудителство към принуждение ".

Но притежателят на Tesla сподели пред Financial Times: "Бих отменил непрекъснатата възбрана, само че към момента не владея Twitter ".

"Забраната за Доналд Тръмп не затвори устата на Тръмп. Но ще ускори гласа му измежду десните ", сподели Мъск.

По-рано Илон Мъск сподели, че е безспорен покровител на свободата на словото, че не поддържа такова модериране на наличието, при което хора като някогашния президент Доналд Тръмп получават възбрана за подбудителство към принуждение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР