Бившият президент на Украйна , който е заподозрян в държавна

...
Бившият президент на Украйна , който е заподозрян в държавна
Коментари Харесай

Порошенко отхвърли оферта от Путин за политическо убежище

Бившият президент на Украйна, който е обвинен в държавна измяна, отговори на предлагането на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за даване на политическо леговище, заяви „ Украинская истина “.

В пост във Facebook Порошенко написа, че преследвайки проевропейската съпротива в Украйна, президентът Володимир Зеленски желае да направи подарък на Путин, и в този момент Путин е удостоверил това.

„ Съветвам Валодимир Александрович (Зеленски) да спре да радва Путин и да се заеме със отбраната на страната. И да насочи точно натам своите старания и напъните на правоохранителните органи, които в този момент се занимават повече с Порошенко, в сравнение с с съветската опасност.

А Владимир Владимирович най-сетне да разбере, че ние тук в Украйна, сами ще се разберем. И че безконечната съветска процедура „ да се грижи “ за украинската политика и политици от дълго време трябваше да е прекъсната “, написа Порошенко.



На конференция с френския си сътрудник Еманюел Макрон късно в понеделник Путин съобщи, че споделил на Порошенко, когато е бил президент на Украйна, че „ в случай че при него в бъдеще се стигне до затруднения, Русия е подготвена да му даде политическо леговище.

Тогава Порошенко иронизирал тематиката. „ Но в този момент желая да потвърдят своите оферти, без оглед на нашите съществени разлики по този въпрос, по въпроса за урегулиране на Донбас “, сподели още съветският президент, представен от ТАСС.

Путин посочи, че предлага на Порошенко леговище по филантропични аргументи, отбелязва БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР