Бившият президент на ЦСКА Александър Томов, под чието управление е

...
Бившият президент на ЦСКА Александър Томов, под чието управление е
Коментари Харесай

Томов каза кой е фалирал ЦСКА и добави: Левскарите имат късмет, че не съм се върнал

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов, под чието ръководство е последната шампионска купа на " армейците " (2008), навършва 66 години. Някогашният необут на клуба от Борисовата градина приказва за банкрута на гранда на родния футбол и добави, че през днешния ден е станал дядо.

" Преди малко разбрах, че в далечна Австралия ми се е родил внук. Точно на рождения ми ден! Много съм благополучен! Защо ЦСКА няма купа след мен ли? ЦСКА без купа е нищо. Не знам какво се случва в клуба. През 2015 година ме принудиха от горните етажи да дам акциите на Манджуков и Инджов. Те двамата банкрутираха клуба. Планът им се оказа малоумен, а не на ниска цена.

През 2008 година имахме необикновен тим! Бях се схванал с легендата Лотар Матеус да стане състезателен шеф на ЦСКА. Той щеше да пристигна да работи на " Армията ". 16 точки пред Левски! Станахме първенци по безапелационен метод! Получих поздравления за купата от Пеле. Отнеха лиценза на ЦСКА с решение от най-високо равнище.

Левскарите, горките, имат шанс, че не се връщам още веднъж в ЦСКА! Защото не са единствено тези 16 точки. При втория ми интервал ги бих шест пъти подред. Помня всеки от въпросните мачове. С Лудогорец е друга историята. Не ми се приказва в този момент за нея ", съобщи Томов пред сътрудниците от " Топспорт ". Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР