Доналд Тръмп казва, че Риши Сунак е бил „умен“, за да разводни ключови ангажименти за климата

...
Бившият президент на САЩ публикува в собствената си социална медийна
Коментари Харесай

Бившият президент на САЩ публикува в собствената си социална медийна платформа Truth Social: „Премиерът Сунак на Обединеното кралство много съществено отмени нелепото „Климатични мандати“, които Съединените щати налагат на всички, особено на себе си.

„Винаги съм знаел, че Сунак е умен, че няма да унищожи и фалира нацията си заради фалшиви аларми за климата, които не нямам представа.

Прочетете повече:
Популярността на Sunak е на най-ниската си точка след съобщението за нулева мрежа
PM обмисля забрана на цигарите за следващото поколение - доклади

" Междувременно САЩ продължават да се търкалят весело, харчейки трилиони долари, опитвайки се да направят това, което не е възможно, докато в същото време дишат мръсния и напълно необработен въздух, носещ се над нашата някога велика страна от Китай, Индия, Русия и Частите са неизвестни.

„Всички те строят централи, работещи с въглища, със стотици всяка година, а Германия, която почти се самоунищожи със своята нелепа форма на Новата зелена измама, току-що се присъедини.

Доналд Тръмп: 10 неща, които научихме от американско телевизионно интервю за плановете му, ако се върне в Белия дом

„Поздравления за министър-председателя Сунак за разпознаването на тази ИЗМАМА, преди да е станало твърде късно! Зелената нова измама ще срине САЩ, може би дори по-рано от нашата отворена граница на смъртта. ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ. MAGA!!!"

Нетна нула: Сунак намалява амбициите

Г-н Сунак настоя, че все още е ангажиран с достигането на нетна нула до 2050 г., но че преходът може да бъде направен по „по-справедлив и по-добър начин".

„Нашата съдба може да бъде по наш собствен избор“, каза г-н Сунак, като същевременно призова политиците да бъдат „честни“ по отношение на цената на екологичните политики за семействата.

Въпреки това, мрежата в сянка е нула секретар Ед Милибанд каза, че на министър-председателя „не му пука” за изменението на климата. климатичната криза като задължение, което трябва да бъде управлявано, а не възможност, която трябва да бъде грабната, и ние я виждаме като възможност, която трябва да бъде грабната.“

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР