Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще се

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще се
Коментари Харесай

Тръмп ще се яви доброволно в съд в Ню Йорк

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че ще се яви непринудено в съд в Ню Йорк за началото на гражданския развой против него за бизнес излъга, Асошиейтед прес.

" Утре сутринта отивам в съда, с цел да се боря за името и репутацията си ", написа Тръмп в неделя вечерта в своята обществена платформа " Трут соушъл ".

В обявата си Тръмп подлага на критика основния прокурор на Ню Йорк Летисия Джеймс, която го съди, а също и съдията по делото Артър Енгорон. " ЦЯЛОТО ТОВА ДЕЛО Е ИЗМАМА!!! " написа Тръмп. " Ще се забележим в съда - в понеделник сутринта ", добави той.

Процесът е кулминационната точка на траялото години следствие на Джеймс, която упрекна Тръмп и компанията му, че са имали навика да лъжат за положението си във финансовите доклади и заявления. Тръмп постоянно е мамил банки, застрахователи и други лица, като е преувеличавал цената на активите в документите, употребявани при сключването на покупко-продажби и обезпечаването на заеми, съобщи още предходната седмица и съдията по делото.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg