Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не иска

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че не иска
Коментари Харесай

Тръмп не иска да се връща в Twitter. General Motors спря рекламите си в мрежата на Мъск

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че не желае да се връща в обществената мрежа Twitter, даже това да е допустимо с Илон Мъск като нов притежател. Вместо това той ще остане със личната си услуга, казwа Тръмп пред Fox News. „ Харесвам Илон, само че се придържам към " Истината " (бел. р. игра на думи си името на неговата мрежа) “, сподели Тръмп. — " Тук ми харесва повече. "

Технологичният милиардер Илон Мъск приключи придобиването на Twitter за 44 милиарда $ в четвъртък. Часове по-късно стана ясно, че, който беше спрян при започване на октомври след антисемитски изявления, още веднъж е деен.

Мъск към този момент екритикувал непрекъснатата възбрана на Тръмп през май като „ морално неверна и просто глупава “. Той също по този начин разгласи, че счита да отстрани „ доживотните “ забрани за консуматори.

В петък обаче самият Мъск помрачи вероятностите за допустимо бързо завръщане на Тръмп в Twitter. Не би трябвало да има решения за възобновяване на неразрешени сметки, до момента в който не бъде образувана специфична комисия, която да се занимава с спорно наличие и да взима под внимание „ доста разнообразни гледни точки “.

Тръмп беше блокиран от Twitter и Фейсбук откакто на 6 януари 2021 година, до момента в който към момента беше президент, похвали поддръжниците си, които нахлуха в Капитолия.

Тръмп имаше повече от 80 милиона почитатели в Twitter, което надалеч не е обстановката със личната му обществена мрежа Truth Social, където има единствено няколко милиона.

Междувременно американският авто производител General Motors разгласи, че " краткотрайно " ще спре платените си реклами в онлайн услугата. „ Говорим с Twitter, с цел да разберем посоката на платформата при нейния нов притежател “, сподели представител на компанията.

General Motors се конкурира с производителя на електрически коли Tesla, чийто началник е Мъск.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР