Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е бил

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е бил
Коментари Харесай

Тръмп: Бях прав за лабораторния произход на коронавируса

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че е бил прав, говорейки за лабораторен генезис на ковид. Той показа мнението си нощес в ефира на телевизия " Фокс нюз ", съобщи ТАСС.

" Наричам го китайски вирус, защото е почнал да се популяризира таман оттова. Появил се е в лаборатория ", сподели експрезидентът.

" Говорил съм и по-рано, че се е появил в лаборатория, само че едвам в този момент всички означават, че евентуално съм бил прав ", добави той.

По думите на Тръмп шефовете на обществените мрежи, в това число на Туитър, пламенно са блокирали хората, разгласили непотвърдени данни за вируса, в това число теорията за лабораторния му генезис.

" Това е безусловно извънредно - съобщи Тръмп. Той обаче в действителност се е появил в лаборатория в Ухан. "

В края на май президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че разследващата общественост в страната не разполага с задоволително информация, с цел да откри сигурно по какъв начин е почнало разпространяването на новия патоген - при контакт на човек със инфектирано животно или при възможен случай в Института по вирусология в Ухан.

Американският водач разпореди на тайните служби да удвоят старания, с цел да проучат всички налични данни, и до три месеца да приготвят за него нов отчет.

" Мога да бъда считан за огромен поддръжник на имунизациите. Благодарение на мен те бяха създадени толкоз бързо ", съобщи още Тръмп пред " Фокс нюз ".

" Направихме ги единствено за девет месеца, при все това нормално това лишава пет години. Те (демократите) въобще нямаше да ги създадат, тъй че аз в действителност съм огромен поддръжник (на ваксините) ", сподели той.

Същевременно експрезидентът се разгласи против насилствена имунизация на популацията, определяйки се и като " огромен поддръжник на свободите ".

" Хората сами би трябвало да вършат избор. Но аз бих им предложил да се имунизират, с цел да се защитят. Ваксините са нещо необикновено ", съобщи Тръмп и още веднъж акцентира, че счита " наложителната имунизация за полуда ".

По данни на университета " Джонс Хопкинс ", в Съединени американски щати са открити до момента над 35,7 милиона инфектирани с ковид, а умрелите са над 616 700. По тези индикатори страната е преди всичко в света. Повечето нови случаи са породени от разновидността Делта на вируса.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР