Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ако бъде

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ако бъде
Коментари Харесай

Тръмп: Ако се върна в Белия дом ще имаме най-мощното ПВО

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че в случай че бъде избран отново за държавен глава през 2024 година, ще построи система за противоракетна защита, която ще пази Америка от хиперзвукови нуклеарни оръжия. Той сподели това във видеопосланието си, което беше оповестено в канала на Forbes в YouTube.

Според Тръмп светът е станал доста по-опасен при ръководството на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Той също по този начин съобщи, че възможна трета международна война ще бъде " невиждана злополука ", на фона на която първите две ще наподобяват като " доста незначителни борби ".

Бившият американски водач акцентира, че най-опасни в подобен спор биха били нуклеарните оръжия и хиперзвуковите ракети, които могат да " унищожат цели градове и страни " за броени минути.

Критика на политиката на Байдън

" Ще изградя щит, който да пази Америка от ракетни офанзиви. Ще имаме мир посредством мощ. Имахме го и нямахме войни. По време на ръководството на Тръмп нямаше войни - запомнете това ", сподели някогашният президент на Съединени американски щати.

По-рано Доналд Тръмп съобщи, че в случай че в този момент е отпред на Белия дом, ще успее да реализира спокойно решение на спора в Украйна в границите на 24 часа. Според него сраженията би трябвало да бъдат прекъснати със съглашение, а не да се изпращат милиони долари помощ на Киев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР