Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп води преговори за продажба

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп води преговори за продажба
Коментари Харесай

Тръмп продава хотела си във Вашингтон

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп води договаряния за продажба на своя хотел в американската столица, а златните букви на семейството на политика ще изчезнат от основната улица на Вашингтон.

Според източници договарянията за продажбата на правата за прилагане на постройката са в напреднал стадий. Изданието изяснява, че правата върху недвижими парцели се продават на компания, която договаря с хотелски вериги, които ще се занимават с администрирането на парцела и измененията по него. Изданието твърди, че детайлностите по договорката към момента са незнайни и сключването ѝ ще отнеме доста време.

Хотел „ Тръмп Интернешънъл “ се намира на Пенсилвания Авеню, основната улица на Вашингтон, на 500 метра от Белия дом и на километър от Капитолия. Подобно на другите хотели, петте златни букви от семейството на политика красят фасадата на многоетажната постройка. Компанията на Тръмп ръководи постройка на Старата поща, която трансформира в хотел, от 2012 година Определеният годишен наем е от няколко милиона $, а в интериора са вложени вложения от няколкостотин милиона. Хотелският бизнес на Тръмп бе мощно обиден от пандемията от COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР