Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп вече не е недосегаем“,

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп вече не е недосегаем“,
Коментари Харесай

Порнозвезда за Тръмп: Няма начин той да изглежда по-плашещо с дрехи, отколкото гол

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп „ към този момент не е недостижим “, съобщи късно нощес порнозвездата Сторми Даниълс в първото си изявление откогато на Тръмп бяха повдигнати обвинявания в Манхатън. Това съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

 

Даниълс показва, че й е направило усещане, че хората реагират по друг метод в този момент при повдигането на обвинявания против Тръмп, спрямо реакцията им при първите известия за половата й среща с Тръмп преди години.

Според порнозвездата, първия път са я наричали „ златотърсачка “, „ уличница “, „ курва “, „ лъжкиня “ и какво ли още не. А в този момент реакцията е най-общо „ ще те убия “.

 

Даниълс е в центъра на делото против Тръмп по отношение на парите, които са й били платени, с цел да си мълчи за връзката си с кандидат-президента по време на акцията през 2016 година

 

Даниълс приказва пред английския вестник „ Таймс ъв Ландън “ и споделя, че когато схванала за повдигането на обвинявания против Тръмп, била на езда с коня си, който се споделя Изкупление и в това има нещо иронично и занимателно. Тя споделя още, че вложила част от платените й 130 000 $ за закупуване на ремарке за транспорт на коне.

 

Даниълс декларира, че не се бои да се изправи против Тръмп в съда, тъй като го е виждала гол и няма метод той да наподобява по-плашещо, когато е с облекла. Актрисата обаче признава, че усеща сериозността на обстановката и евентуалната заплаха.

 

Какъвто и да е изходът, той ще провокира принуждение и ще има пострадвания и гибел, предсказва Даниълс.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР