Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че спадът в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че спадът в
Коментари Харесай

Тръмп: Американците не се ваксинират, защото не вярват на Байдън

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че спадът в равнищата на имунизация в страната се дължи на недоверието в Съединени американски щати към администрацията на сегашния държавен глава Джо Байдън.

" Джо Байдън неуморно приказва за триумфа, реализиран от неговата администрация при разпространяването на имунизациите, създадени като част от интервенцията " Warp Speed ", с други думи от администрацията на Тръмп ", сподели някогашният президент.

През пролетта Байдън си сложи за цел да имунизира 70% от американците до Деня на независимостта на Съединени американски щати (4 юли), само че това не е реализирано. Неговите каузи надалеч не са най-хубавите. Той изостава доста от графика и хората отхвърлят да се имунизират, тъй като нямат доверие на неговата администрация, не имат вяра на резултатите от изборите и сигурно не имат вяра на подправените медии, които отхвърлят да приказват истината ", сподели някогашният Тръмп.

Общо в Съединени американски щати, по данни на университета Джонс Хопкинс, са регистрирани над 34 милиона случая на ковид, 609 000 души са умряли. Страната се подрежда преди всичко в света и по двата индикатора.

Според американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите 56% от популацията на страната (над 185,7 милиона души) са получили най-малко една доза от имунизациите и към 48,5% (160,9 милиона души) са изцяло имунизирани.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР