Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че руско-американската среща

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че руско-американската среща
Коментари Харесай

Тръмп: Срещата Байдън - Путин беше полезна само за Москва

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че руско-американската среща на върха в Женева е била сполучлива за Москва, само че не и за Вашингтон . " Мисля, че като цяло нямаме нищо ", сподели Тръмп. " Дадохме високата естрада на Русия. И нямаме нищо. Мисля, че беше добър ден за Русия, не разбирам какво получихме в следствие “, добави той. Републиканецът се оплака, че актуалната администрация на Съединени американски щати, отпред с президента Джо Байдън, не е попречила на Русия да построи газопровода " Северен поток 2 ", написа ТАСС.

Тръмп съобщи, че доста би желал да анулира глобите, наложени против Руската федерация , защото руско-американското съдействие може да бъде от взаимна изгода. Говорейки за съветския президент Владимир Путин, републиканецът означи, " че в действителност се схваща добре с него ". Тръмп добави, че „ никой не е показал по-строго отношение към Русия “ от него. Бившият президент означи, че администрацията му е наложила " толкоз доста наказания " против Русия. " Хареса ми концепцията да ги отменявам. Ще се веселя да ги отменявам незабавно щом се съберат ", сподели републиканецът.
 Доналд Тръмп разкритикува Байдън за Северен поток 2 Доналд Тръмп разкритикува Байдън за " Северен поток 2 "
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува президента Джо Байдън, че той и неговата администрация стопираха да попречват...

Говорейки за връзките сред Съединени американски щати и Руската федерация, Тръмп означи, че „ те могат да бъдат невероятни “. " Те биха могли да бъдат в действителност взаимно преференциални за двете страни ", уточни някогашният президент. изрази убеденост, че Русия се интересува от икономическо взаимоотношение със Съединени американски щати . " Имаме потребност от това, което имат - доста скъпи територии във връзка с добива на запаси ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР