Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че прокси войната“

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че прокси войната“
Коментари Харесай

Тръмп: „Прокси войната между САЩ и Русия може да доведе до Трета световна

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че „ прокси войната “ сред Съединени американски щати и Русия, подхранвана частично от обвиняванията от страна на американското управление за неговите връзки с Москва, може да докара до Трета международна война, оповестява сп. Newsweek, представено от " Труд ".

„ Вместо да подобрим връзките с Русия, което желаех, в този момент водим прокси война с Русия, подхранвана частично от лъжливата полуда към Russiagate. Украйна е изцяло опустошена. Много хора бяха убити. И бихме могли доста добре отидете в третия свят “, сподели още Тръмп.


Тръмп счита още, че Съединени американски щати са " тласнали Русия в обятията на Китай " в миг, когато Вашингтон е трябвало да понижи степента на напрежение в връзките с Москва.

Според Тръмп обвиняванията за връзките му с Русия са се трансформирали в „ невиждано закононарушение “, от което са потърпевши на първо място елементарните американци. " Унищожението, което тази неистина аргументи на Америка, е съвсем неизчислимо. Тя подкопа нашата народна власт, заплаши нашата сигурност и независимост ", сподели Тръмп.

През май специфичният прокурор на Съединени американски щати Джон Дърам, който от 2019 година организира следствие на събитията на започването от американските разследващи организации на наблюдаване на щаба на Тръмп, удостовери, че американските управляващи нямат информация за скрито съглашение сред съветските управляващи и Доналд Тръмп в навечерието на избирането му за президент на Съединените щати през ноември 2016 година на годината.
Окончателният отчет на Дърам акцентира, че ФБР при следствието на хипотетичните връзки на Тръмп с Русия е пренебрегнало обстоятелства, които не поддържат тези изказвания. Документът съдържа обстоятелства, които удостоверяват пристрастието на чиновниците от ФБР, които са водили производството.

Американските разследващи служби упрекнаха Русия за интервенция в изборния развой в Съединени американски щати през 2016 година В продължение на съвсем две години някогашният началник на ФБР и специфичен консултант Робърт Мюлер проверява тези хипотетични опити за въздействие. На 18 април 2019 година Министерството на правораздаването на Съединени американски щати разгласява окончателния си отчет, в който специфичният прокурор призна, че не е разкрил скрито съглашение на Тръмп с Русия. Самият Тръмп неведнъж е отхвърлял съмненията за непозволени контакти с съветски публични лица по време на предизборната акция, а Москва също неведнъж е отхвърляла заключенията за опити за въздействие върху хода на изборите в Съединени американски щати.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР