Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че политиката на

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че политиката на
Коментари Харесай

Тръмп: Ако ме бяха избрали през 2020 г. за президент война в Украйна нямаше да има

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че политиката на актуалната администрация на Джо Байдън във връзка с обстановката в Украйна може да докара световен спор.

Тръмп за следващ път изрази мнение, че в случай че е бил избран отново за президент на Съединени американски щати на изборите през 2020 година, спорът в Украйна „ нямаше да стартира “. " Не забравяйте, че при Джордж Буш-младши те изгубиха Грузия. При Барак Обама те изгубиха Крим, а при Байдън изгубиха всичко. Но при Тръмп нищо не беше изгубено ", сподели някогашният началник на Белия дом.

„ Ще загубим милиони животи, само че евентуално ще стигнем и до Трета международна война “, аргументира се републиканецът, говорейки за спора в Украйна на протест пред последователи в Уайоминг.

„ Поради нелепостта на нашите изказвания и дейности можем да получим трета международна война. Искаме да помогнем на тези хора поради това, което им се случва, те се унищожават. Но в действителност можем да получим трета международна война поради по метода, по който се държим, ние сме водещи по този въпрос “, предизвести Тръмп, наблягайки, че в този тип спор „ няма да има спечелили “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР