Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще се възползва от

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп ще се възползва от
Коментари Харесай

CNN: Тръмп ще гласува по пощата за местните избори във Флорида

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще се възползва от опцията да гласоподава по пощата на общинските избори във Флорида, макар обстоятелството, че остро подлага на критика този способ на гласоподаване на президентските избори в страната, заяви CNN.
Според малкия екран, представена от БГНЕС, предишния петък по молба на някогашния президент по пощата е изпратена бюлетина за гласоподаване до резиденцията му в Мар-а-Лаго.
 Съединени американски щати: Върховният съд отхвърли и последната изборна тъжба на Тръмп Съединени американски щати: Върховният съд отхвърли и последната изборна тъжба на Тръмп
Върховният съд на Съединени американски щати отхвърли последната тъжба на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за президентските избори през ноември, заяви Р...
Въпреки острите забележки по отношение на този механизъм на гласоподаване като цяло, Тръмп съобщи предходната година, че системата на пощенските служби във Флорида, където Републиканската партия е на власт, е почтена и безвредна, отбелязва телевизионният канал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР