Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се кани да организира

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп се кани да организира
Коментари Харесай

Тръмп готви втори бунт в САЩ заради заплахата за арест: Комунисти и загубеняци искат да ме тикнат в затвора!

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп се кани да провежда втора кървава баня, каквато се случи в Капитолия след последните избори. Милиардерът показа в обществените мрежи, че се канят да го арестуват във вторник, поради прикрито заплащане на момиче на повикване,  призовавайки съратниците си да му се притекат на помощ.

 

В резултат на това хиляди последователи на президента са пред имението му във Флорида, подготвени да влязат в конфликти с полицията, с цел да предотвратят ареста му. Според Тръмп офанзивата е политическа и има за цел да го дискредитира за идното явяване на изборите. Бившия вицепрезидент Майк Пенс и редица други политици и звезди застанаха зад Тръмп  с думите " Това е моят президент и аз изцяло го поддържам ". Републиканската партия също изрази поддръжка за Тръмп и прикани за бистрота във връзка с дейностите на прокуратурата и полицията.

 

Атаките против Тръмп станаха известни, малко откакто изтече информация, че фамилията на Джо Байдън се проверява за приемане на пари от китайски компании. Байдън отхвърли, само че камарата на конгреса повика някои членове на фамилията му на закрит разпит. Ако се потвърди, че семейство Байдън е получавало сходни заплащания, последствията ще са скандални.

 

В момента рейтингът на Байдън се срутва стремглаво надолу поради рецесията в банковия бранш, войната с Русия и Украйна, влошените връзки със Северна Корея и високата престъпност в Ню Йорк. И от ден на ден американци споделят, че Тръмп може да е бил извънредно абсурден и неконвенционален като президент, само че е съумял да укрепи страната. Докато Байдън я води към бездна от която няма излизане...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР