Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разпрати до привържениците си

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разпрати до привържениците си
Коментари Харесай

Тръмп отговори на обиска на ФБР

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разпрати до последователите си имейл с апел за набиране на средства. Той направи това тази заран, откакто разгласи, че от ФБР през вчерашния ден са претърсили резиденцията му Мар а Лаго във Флорида, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Федералните влязоха в първокласния парцел в Палм Бийч, с цел да претърсят десетки кашони с поверителни документи, които Тръмп е запазил откакто е напуснал Белия дом, съгласно източник, непосредствен до следствието.

На идната заран милиардерът разпрати имейли, в които желае пари.

" В тези времена нуждая се всеки американски родолюбец с алена кръв (червеното е цветът на Републиканската партия) да се притече на помощ ", се споделя в имейла. " Моля Ви дарете неотложно, с цел да застанете обществено зад мен в този безконечен лов на вещици. "

Бившият президент към момента е много авторитетен в Републиканската партия. Подкрепата му доста усилва възможностите на претендентите ѝ за избираеми длъжности, зад които той избере да застане обществено.

Тръмп към този момент загатна за опция да се кандидатира още веднъж за президент.

" Това са тъмни времена за нашата страна. Прекрасният ми дом Мар а Лаго в Палм Бийч, Флорида, беше претърсен и окупиран от огромна група сътрудници на ФБР ", се споделя в имейла му за набиране на средства.

По-натам Тръмп показва, че сходно нещо не се е случвало с нито един американски президент преди него, и прибавя, че това е посягане освен против неговия дом, само че и против дома на всички американски патриоти, в името на които се бори, откогато е влезнал в политиката.

" Изправих се против корупцията на радикалната левица. Върнах властта на хората и свърших неща за нашата страна, които не сме виждали преди. Елитът мразеше това ", написа той.

Тръмп добавя, че в този момент елитът вижда по какъв начин подкрепяните от него претенденти печелят огромни победи и по какъв начин някогашният президент господства в социологическите изследвания и по тази причина още веднъж се пробва да спре него и Републиканската партия.

" Беззаконието, политическото гонене и ловът на вещици би трябвало да бъдат изобличени и спрени ", показва някогашният президент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР