Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп публикува дълъг пост в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп публикува дълъг пост в
Коментари Харесай

Доналд Тръмп плаши, че ще го арестуват до дни

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласява дълъг пост в личната си обществена мрежа Truth Social, в който с яд оповестява, че " водещият претендент за президент на Републиканската партия и някогашен президент на Съединени американски щати ще бъде задържан идната седмица във вторник ".

Тръмп приканва поддръжниците си да стачкуват и " да си върнат нацията " . В поста Тръмп ругае " корумпираната и политически стимулирана районна прокуратура в Манхатън ".
 Доналд Тръмп - добър в отбягване заплащането на налози, само че слаб предприемач
Доналд Тръмп - добър в отбягване заплащането на налози, само че слаб предприемач

Доналд Тръмп не е плащал федерален налог върху приходите в 11 от 18-те години

Тази прокуратура както и основната прокуратура на щата Ню Йорк проверяват данъчното държание на някогашния президент и организациите и компаниите, които има .

Разследването против фамилната група " Тръмп органайзейшън " стартира, откакто един от някогашните юристи на Доналд Тръмп - . Той твърди, че са правени подправени оценки - повишени или занижени, на активи на групата. Целта е била приемане на заеми, данъчни облекчения или по-добри застрахователни компенсации.
 Майкъл Коен: Тръмп завоюва изборите благодарение на Русия
Майкъл Коен: Тръмп завоюва изборите благодарение на Русия

Нови разкрития към Белия дом

Бившият президент на Съединени американски щати към този момент е обект на няколко следствия. В началото на месеца Министерството на правораздаването на Съединени американски щати съобщи, че някогашният президент Доналд Тръмп може да бъде съден от полицейски чиновници за насилието в Капитолия на 6 януари 2021 година

По-рано през днешния ден Тръмп помести изявления и във  и , откакто преди две години беше отхвърлен платформите поради. Постовете на Тръмп бяха под общото заглавие " Върнах се! " и видео с репликата: " Съжалявам, че ви накарах да чакате, беше комплицирано ". Twitter също разгласи

И в двама поста е употребявано снимано преди време видео на Си Ен Ен, с което се афишира успеха на Тръмп над Хилари Клинтън през 2016 година След това картината избледнява и на екрана се изписва " Тръмп 2024 ".

Вероятно интензивността му се дължи на желанието да се кандидатира за втори мандат на идните избори през 2024 година

Тръмп задвижи невероятната си кандидатпрезидентска акция през 2016 година с помощта на потреблението на обществените медии, отбелязва Ройтерс и напомня, че в края на 2021 година някогашният президент сътвори своя лична платформа в обществените медии, която използваше до момента в който беше в действие възбраната да разгласява в Туитър и Мета.
 Тръмп е подготвен да стартира война, с цел да завоюва изборите, има вяра някогашният му юрист
Тръмп е подготвен да стартира война, с цел да завоюва изборите, има вяра някогашният му юрист

Майкъл Коен за Тръмп: Измамник, измамник, кавгаджия, расист и хищник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР