Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп продава библии преди Великденските

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп продава библии преди Великденските
Коментари Харесай

Тръмп ще кара Америка да се моли отново, започна да продава библии

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп продава библии преди Великденските празници, като предизвиква поддръжниците си да " Накарат Америка да се моли още веднъж " и да си купят това, което той разказва като " обичаната си книга ".

77-годишният републикански претендент за президент, който причислява консервативните евангелски християни към най-верните си поддръжници, продава Библиите - които съдържат необикновеното допълнение на Конституцията на Съединени американски щати и Декларацията за самостоятелност - за 59,99 $.

Тръмп, който за разлика от множеството президенти на Съединени американски щати рядко посещава черква, с изключение на по време на обществени политически събития, популяризира Библиите, на чиято корица е изобразено американското знаме, по време на известната измежду християните Страстна седмица.

Този ход е част от партньорството с кънтри артиста Лий Грийнууд, чиято ария " God Bless the USA " е одобрен химн на митингите на Тръмп.

В триминутен видеоклип, оповестен в обществената му мрежа " Истина " във вторник, Тръмп сподели на поддръжниците си, че " християните са под блокада ", до момента в който размахваше версия на Библията на крал Джеймс с огромен шрифт, допълнена с това, което той назова " документи на бащите-основатели на Америка ".

" Религията и християнството са най-големите неща, които липсват в тази страна ", сподели той и прикани феновете да " пазят наличието, което е за Бога. Ние обичаме Бог. Всички американци се нуждаят от Библия в дома си и аз имам доста такива - това е обичаната ми книга ", сподели той, разказвайки на поддръжниците си: " Трябва да създадем по този начин, че Америка още веднъж да се моли " в заигравка с лозунга на акцията му " Да създадем Америка още веднъж велика ".

Нито един от приходите от Библиите няма да бъде употребен за финансиране на акцията на Тръмп, съгласно уеб страницата, на който те се продават.

Видеоклипът беше оповестен в миг, когато медийната и софтуерна група Trump Media & Technology Group на магната в региона на недвижимите парцели, която включва Truth Social, повиши цената на акциите си при дебюта си на Nasdaq.

Тръмп започва Truth Social, откакто беше изхвърлен от главните платформи на обществените медии след нападението на Капитолия в Съединени американски щати на 6 януари 2021 година от навалица негови поддръжници.

Бившият президент е изправен пред голямо заплащане на облигации, откакто нюйоркски съд постанови, че той, синовете му и фамилният им бизнес са лъгали в продължение на години за цената на активите му.

В понеделник нюйоркският апелативен съд понижи дължимото заплащане на облигации в размер на 454 млн. $ на 175 млн. $ и му даде 10 спомагателни дни за заплащане.

Тръмп беше необятно подложен на критика от религиозните водачи през 2020 година, откакто театралничи за фотография с Библия в ръка пред черква наоколо до Белия дом единствено няколко минути откакто силите за сигурност наложително изхвърлиха мирните протестиращи от региона. Църквата е била осквернена с графити и развалена от пожар по време на предходни демонстрации.

Тръмп е надалеч по-предпочитан от консервативните християни от президента Джо Байдън, практикуващ католик, който постоянно посещава неделни служби.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР