Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова да се сложи

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова да се сложи
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Киев и Москва трябва да постигнат споразумение преди всички да умрат

" Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани да се постави завършек на войната в Украйна преди всички да умрат ", написа американското издание " Хил ".

" Киев и Москва би трябвало да седнат на масата за договаряния и да реализират каквото и да е било съглашение за завършек на войната. Ако това не бъде направено, всички хора ще умрат ", сподели още 45-ият държавен глава на Съединени американски щати.

" Тази война не трябваше да избухва, само че за жалост, тя към този момент е реалност. Трябва да бъде открито решение (за преустановяване на конфликта), тъй като в противоположен случай ще има единствено гибел, опустошения и тъга ", съобщи още ексстопанинът на Белия дом.

Медията напомни по какъв начин Тръмп малко след началото на съветската инвазия в Украйна на 24 февруари дефинира тактиката на съветския президент Владимир Путин като гениална. Заради това той бе подложен на рецензии и от Демократическата партия (на сегашния президент Джо Байдън), и от своите съпартийци – републиканците.

Малко по-късно някогашният президент назова събитията в Украйна геноцид.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР