Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пристигна във федерален съд

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пристигна във федерален съд
Коментари Харесай

Тръмп пристигна във федералния съд за закрито изслушване по дело за класифицирани документи

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп дойде във федерален съд във Флорида за закрито чуване по наказателното му дело, обвиняващо го в погрешно боравене с класифицирани документи.

Изслушването в понеделник сутринта беше планувано за разискване на процедурите за работа с класифицирани доказателства по делото, което сега е планувано за 20 май.


Г-н Тръмп е изправен пред десетки обвинявания в углавни закононарушения, които го упрекват в запазване на строго поверителни записи в имението му в Мар-а-Лаго и възпрепятстване на напъните на ФБР да ги върне.

Окръжният арбитър на Съединени американски щати Ейлийн Кенън чака да чуе причини сутринта от юристите на отбраната и следобяд от прокурорите, всеки отвън наличието на другия.

„ Адвокатът на отбраната би трябвало да бъде квалифициран да разиска своите защитителни теории по делото в елементи и по какъв начин всяка класифицирана информация може да бъде уместна или потребна за отбраната “, написа Кенън при насрочването на изслушванет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР