Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп помести вчера публикации във

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп помести вчера публикации във
Коментари Харесай

Върнах се! След две години във фризера Тръмп прописа и във Facebook

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп помести през вчерашния ден изявления във „ Facebook “ (Facebook) и ЮТюб (YouTube) за пръв път, откакто преди две години беше отхвърлен от тях поради щурма на Капитолия на 6 януари 2021 година, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Така Тръмп се завръща в софтуерните платформи, които към този момент е употребявал, с цел да даде подтик на политическия си напредък, отбелязва Ройтерс.

Постовете на Тръмп на страницата му във „ Facebook “ и в канала му в ЮТюб бяха под общото заглавие „ Върнах се! “.



И в двама поста е употребявано снимано преди време видео на Си Ен Ен, с което се афишира успеха на Тръмп над Хилари Клинтън през 2016 година След това картината избледнява и на екрана се изписва „ Тръмп 2024 “.

Бившият президент републиканец към този момент разгласи, че през 2024 година ще се бори за втори мандат. Тръмп придружи текста си с малко видеоклипче, в което споделя: „ Съжалявам, че ви накарах да чакате, беше комплицирано “.

Профилът на Тръмп във „ Facebook “ беше деблокиран при започване на тази година, само че едвам през днешния ден десният политик се върна в най-голямата безвъзмездна онлайн обществена мрежа в света и в уеб страницата за видеосподеляне.

„ Алфабет “ възвърне канала на Тръмп в ЮТюб през вчерашния ден, „ Мета “ възвърне профилите му във „ Facebook “ и „ Инстаграм “ по-рано тази година. А профилът му в „ Туитър “ беше възобновен през ноември от новия притежател на платформата Илон Мъск.

Тръмп задвижи невероятната си кандидатпрезидентска акция през 2016 година с помощта на потреблението на обществените медии, отбелязва Ройтерс.

Сегашното му завръщане му дава достъп до потреблението на основни принадлежности за политическо набиране на средства. Позволява му и да доближава до общо 146 милиона свои почитатели в трите най-големи софтуерни платформи.

Внимателно преценихме продължаващия риск от принуждение, като в същото време уравновесяваме опциите на гласоподавателите да чуят равнопоставено главните национални претенденти в навечерието на изборите, написа ЮТюб в туит, обяснявайки за какво е възобновен профилът на Тръмп.

В края на 2021 година някогашният президент сътвори своя лична платформа в обществените медии, наречена „ Трут соушъл “, която използваше до момента в който беше в действие възбраната да разгласява в „ Туитър “ и „ Мета “.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР