Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви вчера, че е

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви вчера, че е
Коментари Харесай

Тръмп отмени пресконференция, на която щеше да оповести доклад за изборни измами, които според него са се случили в Джорджия през 2020 г.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи през вчерашния ден, че е отменил конференция, планувана за идната седмица, с цел да оповести отчет за изборите през 2020 година в щата Джорджия и сподели, че юристите му ще включат причините му в правосъдни документи, предадоха международните организации.

По-рано тази седмица Тръмп беше споделил, че идния понеделник ще даде конференция с цел да оповести обстоен отчет от 100 страници по случая с „ изборната машинация “ в щата Джорджия на изборите през 2020 година, които той загуби от демократа Джо Байдън.

На Тръмп са повдигнати обвинявания в Джорджия и във федералния съд за опит за анулация тези изборни резултати.

„ Вместо да публикуваме Доклада за манипулираните и откраднатите президентски избори в Джорджия през 2020 година в понеделник, моите юристи избраха да включат това, което имам вяра, че са неопровержими и непреодолими доказателства за изборни измами и нередности, в формалните материали по делото “, написа Тръмп в своята обществена мрежа „ Трут соушъл “.

Затова, добави той, конференцията към този момент не е нужна, написа Българска телеграфна агенция.

След провалянето си през 2020 година Тръмп неведнъж е твърдял, че изборите са били опорочени от повсеместни измами.

Тези изказвания бяха отхвърлени от съдилища, държавни инспекции и членове на неговата лична администрация.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР