Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обвини наследника си в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обвини наследника си в
Коментари Харесай

Тръмп насоли Байдън: Въвлече САЩ в потенциален ядрен конфликт

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп упрекна наследника си в Белия дом Джо Байдън, че е въвлякъл Съединени американски щати в евентуален нуклеарен спор, като е обмислял да допусне Украйна в НАТО.

Това направи Тръмп във видео, оповестено в четвъртък. Корумпираният ни президент Байдън ни въвлича в Трета международна война, съобщи Тръмп.

По думите му, президентът работи от името на Украйна, която е платила на фамилията му милиони долари под формата на явни подкупи.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете какъв брой Китай и Украйна са платили на семейство Байдън. Това е цялостен срам. При тези условия концепцията, че ние даже бихме обмислили приемането на Украйна в НАТО в този миг, като изцяло безсмислено. Джо Байдън даже не може да се изкачи по стълбите на Air Force One и не може да събере две фрази. Последното нещо, което тази некомпетентна администрация би трябвало да прави, е да рискува война с нуклеарна Русия, Китай или други страни, атакува го Тръмп.

" Имаме някой, който няма визия по какъв начин да ни съставлява ", заключи той.

Миналата седмица Байдън съобщи, че " всички наши съдружници са съгласни, че бъдещето на Украйна е в НАТО " след срещата на новия съвет НАТО-Украйна в Литва, на която участва украинският президент Володимир Зеленски и на която той лобира за незабавното приемане на Украйна.

Но макар че Байдън поддържа възможното й влизане в алианса, той сподели също, че войната би трябвало да завърши, преди този момент да се случи.

" Не мисля, че има единогласие в НАТО по отношение на това дали Украйна да се причисли към фамилията на НАТО в този момент, в този миг, по средата на война, сподели Байдън пред Фарид Закария от CNN. " Ако войната продължава, тогава всички сме във война, ние сме във война с Русия, в случай че това беше казусът. Мисля, че е прибързано да се каже, да се приканва за гласоподаване в този момент ", добави той.

Тръмп преди дни предложи пояснение за това по какъв начин може да постави завършек на войната в Украйна за 24 часа.

Той съобщи, че би употребявал своите положителни връзки с украинския президент Володимир Зеленски и съветския президент Владимир Путин, с цел да реализира съглашение сред двете страни.

Тръмп похвали Зеленски като " доста честен " и загатна " телефонно позвъняване " от 25 юли 2019 година, в което предложил съглашение да прокара неоснователни конспирации по отношение на неговия противник от Демократическата партия 2020 година, Байдън, в подмяна на помощ от Съединени американски щати. Това предложение стана предмет на първият импийчмънт против него.

Бившият президент твърди, че в случай че беше на власт, той би поставил завършек на войната за 24 часа, като би споделил на Зеленски да направи договорка, в случай че желае помощ от Съединени американски щати, и на Путин, че в случай че не направи договорка, Украйна ще получи " доста повече, в сравнение с в миналото са получавали ".

Тръмп от дълго време упорства, че той би бил най-хубавият човек, който да помогне за прекратяването на войната в Украйна.

" Ако бях президент и кажа това, ще сложа завършек на тази война за един ден, ще отнеме 24 часа ", сподели Тръмп в изявление през май.

" Познавам добре Зеленски, познавам добре Путин. Щях да свърша това за интервал от 24 часа. Би било елементарно, тази договорка би била лесна. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР