Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обвини наследника си Джо

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обвини наследника си Джо
Коментари Харесай

Тръмп иска американска армия на границата с Мексико, а не в Украйна

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп упрекна наследника си Джо Байдън, че е „ захласнат от това по какъв начин да отбрани границата на Украйна “, като в същото време упрекна държавното управление, че си затваря очите за рецесията на личната граница на Америка с Мексико.

„ Всички във Вашингтон са захласнати от това по какъв начин да защитят границата на Украйна, само че най-важната граница в света сега за нас не е границата на Украйна, това е границата на Америка “, сподели Тръмп на своите поддръжници на митинга „ Спасете Америка “ в Конроу, Тексас. в събота.

Позовавайки се на рекордно огромен брой незаконни мигранти, достигащи границата сред Съединени американски щати и Мексико, някогашният президент оприличи притока на хора с „ инвазия “, заплашваща сигурността на Съединени американски щати. Той продължи да твърди, че Байдън към този момент е „ предал “ границата на Съединени американски щати и „ в този момент цялата планета нахлува през нея, като че ли Америка е победена на бойното поле “.

„ Преди нашите водачи да приказват за нашествия в други страни, те би трябвало да спрат нахлуването в тази страна “, добави Тръмп, като предложи Съединени американски щати да усилят войските си на южната си граница, вместо да разполагат американски бойци по-близо до прага на Русия.

" Преди Джо Байдън да изпрати войски за отбрана на граница в Европа, той би трябвало да изпрати войски за отбрана на нашата граница тъкмо тук, в Тексас ", безапелационен бе 45-ият президент на Съединени американски щати.

Тръмп приказва на митинга единствено ден откакто Байдън сподели пред медиите, че американските войски ще бъдат изпратени в Източна Европа „ в близко време “. По-рано тази седмица Пентагонът сложи към 8500 бойци в „ нараснала бойна подготвеност “ с оглед изпращането им в района.

Докато Пентагонът отхвърли опцията за военно присъединяване на Съединени американски щати в „ бойни интервенции “ в Украйна, висши американски генерали нарисуваха мрачна картина на следствията от евентуален цялостен спор сред Киев и Москва, предупреждавайки за „ ужасяващи “ последствия и „ обилни жертви”, макар че Русия поредно отхвърля, че възнамерява да нахлуе в съседа си.

Украинският президент Владимир Зеленски също се опита да отхвърли известията за „ неизбежна “ инвазия в Украйна от Русия, като умолява западните медии и политици да спрат да провокират ненужна суматоха.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР