Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща, че 2024 г.

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща, че 2024 г.
Коментари Харесай

Тръмп обяви опонентите си за по-голяма заплаха за САЩ от Китай

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание, че " 2024 година ще бъде последната борба " и че той ще преодолее обвиняванията против него.  Той направи изказването по време на първия си формален избирателен протест в Уейко, Тексас, в събота, заяви CBS News.

" Те не идват след мен - те идват след вас и аз ще застана на пътя им, тъй като през 2024 година ще имаме най-голямата победа от всички тях ", сподели Тръмп пред оживената навалица.

Въпреки че митингът беше плануван по-рано, той пристигна единствено седмица откакто Тръмп разгласява в обществените медии, че чака да бъде задържан предишния вторник. Въпреки това седмицата пристигна и си отиде без никакво обвиняване или арест, само че това не попречи на тълпата в Уейко.
 Фалшив
Фалшив " арест " на Тръмп - може ли изкуственият разсъдък да основава подправени вести?

Британски публицист преднамерено пусна подправен сюжет с ареста на някогашния президент

Окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг проверява Тръмп по случая с порно актрисата и някогашен модел Сторми Даниелс преди изборите през 2016 г. През 2018 година в. " Уолстрийт джърнъл ", базирайки се на собствен източник, писа, че някогашният юрист на Тръмп Майкъл Коен е платил 130 000 $ на Даниелс като част от съглашение за неразкриване на връзките ѝ с президента.

Тръмп все по този начин твърди, че е почтен и отхвърля да е имал връзка с Даниелс. Това съобщи той и на митинга. 

В съвсем 90-минутна тирада Тръмп сподели, че " най-голямата опасност " за Съединени американски щати не е Китай или Русия, а американските водачи, в това число водачът на малцинството в Сената Мич Макконъл, сътрудник републиканец, водачът на болшинството в Сената Чък Шумър, президентът Джо Байдън и някогашният ръководител на Камарата на представителите Нанси Пелоси.

" В доста връзки тези заболели хора са по-голяма опасност, тъй като можем да се оправим с Китай ", сподели Тръмп.

Той удари и губернатора на Флорида Рон ДеСантис, различен евентуален републикански претендент за 2024 година Бившият президент разкритикува ДеСантис, че съгласно него не е съумял да върне лоялността му. Тръмп поддържа ДеСантис преди сполучливата му кандидатура за губернатор.

Тръмп допусна, че ДеСантис не се показва добре в социологическите изследвания и сподели, че Флорида е била сполучлива " доста години " и " доста " преди ДеСантис да стане губернатор.

" Флорида е сполучлива от десетилетия ", сподели той.

Акцията на Тръмп пристигна по фона на 30-та годишнина от опълчването в Уейко сред ФБР и религиозната фракция " Давидова клонка ". 51-дневната блокада стартира на 28 февруари 1993 година и води до гибелта на 86 души.
 Погнаха Тръмп и за дарове, получени от непознати водачи и скрити
Погнаха Тръмп и за дарове, получени от непознати водачи и скрити

Голяма част от тези дарове не се знаят къде са сега

Припомняме, че Тръмп е разследван по няколко каузи, в това число за щурма на Капитолия от 6 януари и откритите у него класифицирани документи. 

Той даже спекулира с вероятността да бъде задържан. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР