Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп намекна, че може да

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп намекна, че може да
Коментари Харесай

Тръмп иска отмяна на гласуването по пощата, намекна, че може пак да е кандидат за президент на САЩ |

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп загатна, че може да се кандидатира за трети път за президентския пост на изборите през 2024 година Той изиска да отпадне гласуването по пощата, като предложи промени в изборната система на Съединени американски щати в първата си тирада след напускането на Белия дом, заяви Ройтерс. 

Пред Конференцията за консервативно политическо деяние в Орландо, Флорида, Тръмп повтори изказванията си, че е спечелил изборите през 2020 година, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Бившият президент насочи остра рецензия към дейностите на президента Джо Байдън. Тръмп порица дейностите на кабинета на Байдън по отношение на граничната сигурност и съобщи: " Те преди малко изгубиха Белия дом. Но кой знае, кой знае, аз може дори да реша да ги победя за трети път. "

В речта си в неделя Тръмп съобщи, че Републиканската партия е единна и че той няма проекти да слага основите на трета партия - концепция, която беше обсъждал със свои съветници през последните месеци. " Ние не поставяме началото на нови партии. Ние имаме Републиканската партия. Тя ще бъде единна и по-силна от когато и да било. Аз няма да учредявам нова партия ", сподели Тръмп.

Той насочи рецензия към новия президент Джо Байдън по въпроси като имиграцията, граничната сигурност по границата с Мексико и бавното отваряне на учебните заведения поради пандемията. " Джо Байдън имаше най-катастрофалния първи месец, от който и да било президент в актуалната история ", каза Тръмп.

Доналд Тръмп предложи серия от промени в изборната система на Съединени американски щати, измежду които ограничение на гласуването отвън изборните секции и на дните, в които американците могат да гласоподават. 

В Орландо някогашният президент съобщи, че изборният ден би трябвало да бъде единствено един, а не поредност от дни, които водят до действителната дата на изборите. " Трябва да има основателна причина някой да гласува извън секциите ", сподели Тръмп.  Той предложи и анулация на гласуването по пощата, както и условие гласоподавателите да представят документ за идентичност, когато гласоподават персонално, и универсална система за засвидетелствуване на подписа, когато гласоподават отвън секциите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР