Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп казва, че най-накрая ще

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп казва, че най-накрая ще
Коментари Харесай

Тръмп ще обяви позиция относно абортите в ключов момент от президентската надпревара в САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп споделя, че най-сетне ще разгласи по кое време счита, че абортите би трябвало да бъдат неразрешени, след месеци на отвод да заложи позиция по въпрос, който може реши изхода от президентските избори през ноември.

Възможният републиканец написа в уеб страницата си в обществените медии в неделя вечерта, че възнамерява да излезе с изказване в понеделник по отношение на „ аборта и правата на аборт “.

Той сподели пред кореспонденти предходната седмица, че ще направи изказване скоро откакто бъде запитан по отношение на влизането в действие на шестседмичната възбрана на абортите във Флорида.

Г-н Тръмп отхвърли да каже по кое време по време на бременност ще се пробва да тегли чертата повече от година, макар че ръководените от републиканците щати вкараха вълна от нови ограничавания след анулацията на делото Роу против Уейд през 2022 година

Изявлението му ще бъде следено деликатно както от демократите, които имат вяра, че битката за правата на абортите им оказва помощ на изборите, по този начин и от републикан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР