Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че в света

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че в света
Коментари Харесай

Колко пола има според Тръмп

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че в света има единствено два пола - женски и мъжки. Това мнение той показа по време на тирада на студентска конференция във Флорида. „ Разликата сред нашето придвижване и силите, против които се борим, не може да бъде по-очевидна. Те имат вяра в лявата джендър идеология и отровната сериозна расова доктрина. Ние имаме вяра в съществуването на два пола: мъже и дами ", сподели някогашният глава на Белия дом. Публиката посрещна думите му с бурни овации.

Освен това Тръмп сподели, че републиканците " доста скоро ще си върнат страната назад ", което също провокира аплодисменти. Според политика за двете години след края на президентския му мандат Съединени американски щати са се трансформирали от „ най-мощната и уважавана “ мощ в „ може би най-слабата “ страна във връзка с „ самопризнание и почитание “ в света.

Миналата седмица някогашният държавен глава сподели, че към този момент е взел решение за присъединяване в изборите през 2024 година и в този момент взема решение по кое време да го разгласи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР