Бившият президент на САЩ, Доналд Тръмп, изглежда е свалил няколко

...
Бившият президент на САЩ, Доналд Тръмп, изглежда е свалил няколко
Коментари Харесай

Мелания „стои зад загубата на тегло на Доналд Тръмп“, тъй като той пропуска торта в Mar-a-Lago

Бившият президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп, наподобява е свалил няколко кг неотдавна и някои допускат, че това е всичко на жена си.

Миналия ноември 77-годишният мъж разгласява здравен отчет от своя доктор, който твърди, че е в чудесно положение и е измършавял. Няколко обаче, в това число Опра Уинфри наред с други, се чудеха какво тъкмо стои зад очевидното възстановяване на здравето на Тръмп и един отчет счита, че Мелания Тръмп е катализаторът.

Смесица от помощ от брачната половинка му и стоене надалеч от бюфетите Mar-a-Lago в клуба му във Флорида е повода той да понижи мазнините. Твърди се, че Тръмп е „ свалил минимум 30 паунда “. Освен това хората в клуба му допускат, че той се храни по-здравословно и стои надалеч от калоричния бюфет.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Доналд Тръмп споделя, че желае американската стопанска система да се срине тази година, защото се насочва към Джо Байдън

Източник сподели на Page Six, че Мелания е помогнала да усъвършенства питателните си привички и че „ Тръмп не е бил виж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР