Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред общо

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е изправен пред общо
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е изправен пред общо 561 години затвор

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е изправен пред общо 561 години затвор за три наказателни каузи. Това съобщи самият той в послание към своите поддръжници, предават американските медии.

Тръмп уточни, че " корумпираното министерство на правораздаването на Джо Байдън за следващ път нелегално е повдигнало обвинявания против него ".

Той отхвърля всички обвинявания и ги дефинира като " лов на вещици "

" Съобщава се, че съм изправен пред общо 561 години затвор вследствие на оповестения от левицата лов на вещици. Това са шест живота. Но някой, който се пробва да изпрати различен човек в пандиза за шест доживотни присъди, демонстрира на всички, че самият той се опасява ", показва Тръмп.

Бившият президент прикани поддръжниците си да се причислят към него в " мирното опълчване на прекосяването на Америка към робия ".

Засилени ограничения за сигурност във Вашингтон. Доналд Тръмп би трябвало да свидетелства пред федералния съд по повдигнатите му обвинявания.

Метални бариери бяха сложени тази нощ към съда и Капитолия. Малко по-рано силите на реда бяха вдигнати на крайник след сигнал за човек, създал изстрел към Сената. Такъв не беше открит, няма и потърпевши.

Обвинен е и в опит за заличаване на доказателства

Обвинителният акт против Тръмп, направен от прокурор Джак Смит, е от 45 страници. Той е за хипотетичен скрит план и интервенция в щурма на Капитолия поради напъните на Тръмп да остане на власт след загубата му на изборите през 2020 година

Доналд Тръмп избра да дава отговор персонално пред съда по обвиняванията, като се чака да пледира " почтен ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР