Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп нарече Байдън разрушител на американската демокрация

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се опита нощес да обърне публичното мнение против своя възможен противник на президентските избори през ноември следващата година - сегашния държавен глава Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, като го назова " унищожител на американската народна власт " по време на своя предизборна среща със симпатизанти в Сидър Рапидс, щата Айова, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Асошиейтед прес.

Агенцията отбелязва, че републиканецът Тръмп, който се опита да анулира резултатите от предните избори, в които демократът Байдън го победи, нападна със същите обвинявания, на които е бил подложен той от сегашния президент в предишното. Засега Тръмп господства в желанията на гласоподователите за президентската номинация на Републиканската партия.

Според АП в Айова Тръмп е изложил пред гласоподавателите най-ясния си аргумент за какво те би трябвало да виждат в Байдън по-голяма опасност за демокрацията от самия него. Бившият президент още веднъж зае позицията, че заведените против него четири наказателни каузи демонстрират по какъв начин съперникът му злоупотребява с федералната правосъдна власт.

" Той употребява властта като оръжие против съперниците си като политически тиранин от Третия свят. Байдън и неговите радикални леви съдружници обичат да се показват като демократични съдружници. Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в не е бранителят на американската народна власт, той е разрушителят на американската народна власт ", съобщи Тръмп пред събралото се голям брой.

Амар Муса, представител на предизборната акция на Байдън, отговори на Тръмп. " Америка на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския през 2025 година ще е тази, в която държавното управление ще е неговото персонално оръжие, с цел да се саморазправи със противниците си. Не е нужно да се осланяте на нашата дума - Тръмп самичък си го призна ", сподели Муса.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския от дълго време се кани да проверява Байдън, а също така се е прицелил и в някои медии, в случай че се върне на власт в Белия дом, показва АП. Тръмп също по този начин упрекна Байдън, че спонсорите на кандидатпрезидентската му акция оказват помощ със средства и на неправителствени организации, които на собствен ред желаят да го блокират да се кандидатира още веднъж за поста, базирайки се на рядко употребен член от Конституцията на Съединени американски щати, останал от Гражданската война. Според него този, който " е взел участие в протест ", няма право да се кандидатира за президент.

" Американците не обичат фашистите ", съобщи още Тръмп, като приветства китайския президент Си Цзинпин и правосъдната система на страната му за бързото действане с търговците на опиати и се похвали, че водачът на Северна Корея го харесва. 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР