Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Обвиняват Доналд Тръмп в изнудване?

" Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския може да бъде упрекнат в изнудване ", това съобщи Си Ен Ен.

" По данни на градската прокуратура в столицата на щата Джорджия Атланта следователите са събрали голям размер информация, доказващ, че ексстопанинът на Белия дом е упражнявал напън и заплашвал управляващите в щата ", добави телевозията.

" Според записи на телефонни диалози (включително и с почитан законодател на Джорждия), електронни писма, текстови известия и свидетелски показания Тръмп по време на изборите за държавен глава през ноември 2020 година е упорствал за анулация на резултатите от вота в Джорджия. Тогава изборите в щата бяха извоювани от Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в ", уточни още медията.

" Също по този начин съгласно прокуратурата Тръмп е желал неупълномощени лица да получат достъп до машините за гласоподаване ", добави малкия екран.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР