Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп съди CNN за клевета, иска над 470 милиона долара обезщетение


Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския подаде тъжба против Си Ен Ен за клюка и изиска обезщетение в размер на 475 милиона $ от медията, предадоха международните организации, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тръмп упреква малкия екран, че се е пробвала да употребява огромното си въздействие, с цел да го оклевети пред феновете за да го победи в политически проект, гласи текстът на жалбата. В текста се добавя, че в последните месеци акцията на Си Ен Ен за очерняне на Тръмп се е засилила, тъй като малкия екран се страхувала, че той ще се кандидатира за президент следващата година.

Бившият президент на Съединени американски щати упреква медията още, употребява оклеветяващи квалификации като " расист ", " прислужник на руснаците " и даже " Хитлер ". Тръмп укорява малкия екран, че употребява израза " Голямата неистина " по адрес на неговите изказвания, съгласно които изборите за президент през 2020 година са били откраднати от Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в.

" Голямата неистина е директна отпратка към тактичност, употребена от Адолф Хитлер и появяваща се в книгата му " Моята битка ", се споделя в жалбата. " Голямата неистина бе употребена от Хитлер, с цел да подклади ненавистта към евреите и не би трябвало да се употребява с лека ръка ", се добавя в текста.

В жалбата се показва, че този израз е бил употребен от Си Ен Ен по отношение на Тръмп 7700 пъти от януари 2021 година и е бил опит да се популяризира измежду аудиторията асоциация сред жалбовносителя и, както се споделя в жалбата, една от най-отвратителните персони в актуалната история.

Тръмп също така предизвести в изказване, че ще подаде тъжби против огромен брой други медии в идните седмици и месеци също за клюка. Той споделя, че би могъл да вземе ограничения и против парламентарната комисия, която проверява щурма против Конгреса от негови последователи на 6 януари 2021 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР