Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Агенти на ФБР влязоха в имението на Тръмп във Флорида


Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския съобщи, че имението му  в Мар-а-Лаго, Палм Бийч, Флорида, е било обискирано от сътрудници на ФБР, заяви Ройтерс.

,,След като работихме и си сътрудничихме със съответните държавни организации, този необявен обиск в дома ми не беше нужен или уместен``, гласи изказване на Тръмп.

Бившият президент не заяви за какво се е състоял обискът.

Мар-А-Лаго сега е под блокада, обискиран и окупиран от огромна група сътрудници на ФБР. Те даже отвориха сейфа ми, сподели Тръмп, представен от Българска телеграфна агенция.

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати е почнало ранна фаза на следствие на преместването от Тръмп на формалните президентски документи в имението му във Флорида, заяви през април източник, осведомен с въпроса.

Разследването се организира, откакто Националният списък на Съединени американски щати и администрацията на през февруари уведоми Конгреса, че са били възобновени към 15 кутии с документи на Белия дом от имението на Тръмп във Флорида, някои от които са съдържали класифицирани материали.

Комисията за контрол на Камарата на представителите на Съединени американски щати в това време разгласи, че уголемява следствието на дейностите на Тръмп и изиска от архивите да предадат спомагателна информация. По-рано Тръмп удостовери, че се е съгласил да върне избрани документи на архивите, като назова това " елементарен и обикновен развой ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР